Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Dassy werkjassen online kopen


Dassy werkjassen online kopen

Dassy werkjassen

Dassy werkjassen staan bekend om de moderne en stoere uitstraling, de hoge kwaliteit en het fijne comfort. Met een Dassy werkjas kunt u ook in koudere omstandigheden comfortabel verder werken. Een werkjas is er met een warme voering, functionele (all-season) voering of ongevoerd. De ongevoerde werkjassen zijn geschikt voor binnen werkzaamheden, bijvoorbeeld met een brandvertragende coating of reflectie voor een goede zichtbaarheid. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy werkjassen. Het assortiment is opgebouwd uit verschillende soorten jassen, die allen gemaakt zijn van een bepaald type stof. Denk hierbij aan softshell, regenjas, winterjas, parka, fleece en nog veel meer. Wij leveren werkkleding voor een brede diversiteit aan beroepsgroepen. Afhankelijk van uw specifieke wensen kunt u de juiste werkjassen kiezen.

Werkjassen met logo

Alle Dassy werkjassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Goed werk begint met de juiste werkkleding: voor regen en wind, een felle zon of als bescherming tegen elementen die loskomen bij het werk. Werkjassen moeten comfortabel, geschikt voor uw beroep en aan te passen naar uw wensen zijn. De werkjassen van Dassy beschikken over een fijn aansluitende pasvorm en een grote bewegingsvrijheid. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy werkjassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy werkjassen bestellen

Dassy werkjassen bestelt u eenvoudig bij Dassywereld! Voor mensen die werkzaam zijn in wegwerk-, infrastructuur of bijvoorbeeld logistiek is de zichtbaarheid van groot belang. Voor deze werkzaamheden hebben wij werkjassen die voorzien zijn van reflecterende en fluorescerende eigenschappen. De werkjassen van Dassy voldoen aan de hoogste eisen die u aan werkjassen mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.