Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Dassy vesten online bestellen


Dassy vesten online bestellen

Dassy vesten

De Dassy vesten zijn ideaal om te gebruiken als extra laag in de koude maanden of als buitenlaag voor op de koelere zomerdagen. Door de ruime pasvorm van de vesten kunnen de vesten ook over een trui of T-shirt met lange mouwen gedragen worden. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy werkvesten die geschikt zijn voor verschillende branches, waaronder onder andere de bouw, de industrie, service, transport en logistiek. Goed werk begint met de juiste werkkleding voor regen en wind, een felle zon of als bescherming tegen elementen die loskomen bij het werk. Met ons aanbod aan Dassy vesten kunnen uw werkzaamheden een goede start kennen. Wij beschikken over werkkleding voor dames en heren in meerdere kleuren. De werkvesten zijn beschikbaar in de verschillende maten XS tot en met 3XL.

Werkvesten bedrukken

De Dassy werkvesten kunnen bedrukt worden op de borst en/of rug. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dassy heeft de afgelopen jaren flink aan de we getimmerd en dat is terug te zien. De groeiende vraag naar werkkleding van het merk Dassy geeft aan wat bedrijven, gemeentes en ZZP’ers vinden van het merk. De werkjassen voldoen aan de eisen kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Bent u benieuwd naar hoe uw logo er uit zal komen te zien op de Dassy werkvesten? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy vesten met logo

Dassy vesten met logo bestelt u makkelijk en snel bij Dassywereld! Met de Dassy werkvesten haalt u een hoge kwaliteit in huis voor een mooie prijs. De vesten kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 1 stuk. Voor degenen die extra zichtbaar moeten zijn tijdens hun werkzaamheden hebben wij werkvesten die voorzien zijn van reflecterende en fluorescerende eigenschappen. Mocht u nog specifieke wensen of vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.