Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 22 van 22 resultaten

1 - 22 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy vesten

De vesten van Dassy zijn ideaal om te gebruiken als extra laag in de koude maanden of als buitenlaag voor op de koelere zomerdagen. Door de ruime pasvorm van de vesten kunnen de vesten ook over een trui of T-shirt met lange mouwen gedragen worden. De vesten zijn onder andere geschikt voor de bouw, de industrie, service, transport, logistiek en nog veel meer. Bij Dassy spelen drie pijlers een belangrijke rol voor duurzame werkkleding, namelijk People, Planet en Product. Daarnaast heeft Dassy als extra kwaliteitsgarantie het volledige productieproces in eigen handen. De Dassy vesten zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. De slogan van Dassy is ‘Workwear, that does the job for you’. Dassy heeft als missie om werkkleding te kunnen bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design.

Meer lezen >

Dassy vesten online bestellen

De vesten van Dassy kunnen zowel bedrukt als onbedrukt online al besteld worden vanaf 1 stuk. Met de Dassy werkvesten haalt u een hoge kwaliteit in huis voor een mooie prijs. In het assortiment van Dassy zijn er vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen.. De Classic collectie is een echte klassieker en staat garant voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. De DNA collectie was erg vernieuwend en staat voor extremely irresistible workwear. De D-FX collectie is een reactie op de nieuwste trends en wensen voor de pasvorm. De Safety collectie biedt gecertificeerde bescherming die u nodig heeft voor uw beroep en geeft u een goede zichtbaarheid. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Dassy vesten bedrukken

Alle vesten kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een borduring of bedrukking op de borst en/of rug. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Dassy combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. Bovendien vindt Dassy het erg belangrijk dat werkkleding goed zit. Dit is namelijk niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook veiliger. Dassy maakt geen gebruik van chemicaliën of schadelijke substanties in haar werkkleding en beschikt dus over het Oeko-Tex standard 100 certificaat. Bent u benieuwd naar hoe de Dassy vesten eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >