Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 15 van 15 resultaten

1 - 15 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy shorts

Dassy shorts zijn ideaal voor in de zomer. Met shorts geniet u van hetzelfde comfort en dezelfde bescherming die lange werkbroeken bieden. De shorts hebben een fijne aansluitende pasvorm en veel bewegingsvrijheid. Ook beschikken de shorts over vele zakken die niet in de weg zitten, maar wel erg functioneel zijn. De shorts van Dassy zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. De slogan van Dassy is ‘Workwear, that does the job for you’. Dassy heeft als missie om werkkleding te kunnen bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Bij Dassy spelen drie pijlers een belangrijke rol voor duurzame werkkleding, namelijk People, Planet en Product. Als extra kwaliteitsgarantie heeft Dassy het volledige productieproces in eigen handen.

Meer lezen >

Dassy shorts online bestellen

Zowel bedrukt als onbedrukt kunnen de shorts online al besteld worden vanaf 1 stuk. Dassy heeft in haar assortiment vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Deze collecties hebben allemaal andere kenmerken en eigenschappen. De Classic collectie is een klassieker en staat garant voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. De vernieuwende DNA collectie staat voor extremely irresistible workwear. De D-FX collectie werd gelanceerd als antwoord op de nieuwste trends en wensen voor de pasvorm. Hierbij worden functionaliteiten gecombineerd met flexibele modellen. De Safety collectie biedt u gecertificeerde bescherming die u nodig heeft voor uw beroep en zorgt voor een goede zichtbaarheid. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Dassy shorts bedrukken

Alle shorts kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking of borduring op de achterzak en/of broekspijp. U kunt voor de bedrukking of borduring kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Bij Dassy kan het belang van een goede pasvorm niet onderschat worden. Werkkleding die goed zit, is namelijk niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook veiliger. Dassy maakt geen gebruik van chemicaliën of schadelijke substanties in haar werkkleding en beschikt dus over het Oeko-Tex standard 100 certificaat. Benieuwd naar hoe de Dassy shorts eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >