Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy polo's online bestellen

Dassy polo’s

De Dassy polo’s zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook nog eens bijzonder comfortabel. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan mooie modellen polo’s van Dassy, die geschikt zijn voor dames en heren. Wij bieden u een veelzijdig assortiment aan werkkleding voor een brede diversiteit aan beroepsgroepen. Niet alleen bieden wij een passend aanbod aan polo’s voor verschillende werkzaamheden, maar ook polo’s van verschillende stoffen met hun eigen eigenschappen. We hebben polo’s van 100% katoen, trendy polo’s met stiksel in contrastkleur en polo’s met verlengde rug voor extra comfort bij het bukken. De polo’s zijn beschikbaar in de verschillende maten van XS tot en met 4XL. De polo’s van Dassy kunnen ingezet worden in vele sectoren. Met de polo’s kunt u moeiteloos een uniforme werkoutfit samen stellen voor uw team en medewerkers. De Dassy polo’s kunnen makkelijk gecombineerd worden met de andere werkkleding uit de verschillende collecties van Dassy.

Polo’s met opdruk

Alle Dassy polo’s kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor deze opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de polo’s te bedrukken met uw logo zet u uw bedrijfsnaam meer in het licht en zal u meer opvallen. Ook geven de bedrukte polo’s een professionele uitstraling aan uw medewerkers. De polo’s van Dassy voldoen aan de hoogste eisen die u aan polo’s mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy polo’s? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Polo’s bestellen

Bij Dassywereld kunt u eenvoudig en snel Dassy polo’s met logo bestellen. De polo’s kunnen zowel bedrukt als onbedrukt als besteld worden vanaf 1 stuk. Dassy heeft het volledige productieproces in beheer. Zo weet zij zeker dat alleen de meest kwalitatieve materialen die voldoen aan strenge eisen gebruikt worden. De Dassy polo’s worden getest en ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Bij Dassy staat werkkleding gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!