Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy polo's

De polo’s van Dassy zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook nog eens bijzonder comfortabel. Niet alleen biedt Dassy een passend aanbod aan polo’s voor verschillende werkzaamheden, maar ook polo’s van verschillende stoffen met hun eigen eigenschappen. We hebben polo’s van 100% katoen, trendy polo’s met stiksel in contrastkleur en polo’s met verlengde rug voor extra comfort bij het bukken. De polo’s van Dassy kunnen ingezet worden in vele sectoren. Met de polo’s kunt u moeiteloos een uniforme werkoutfit samen stellen voor uw team en medewerkers. De Dassy polo’s kunnen makkelijk gecombineerd worden met de andere werkkleding uit de verschillende collecties van Dassy. De polo’s van Dassy zijn getest en goedgekeurd op de werkvloer en in het lab. Het resultaat is professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door professionals. Dassy maakt alleen gebruik van de meest kwalitatieve materialen die voldoen aan strenge eisen.

Meer lezen >

Dassy polo's online bestellen

Bestel de Dassy polo's eenvoudig en snel online! 'Workwear, that does the job for you’ is de slogan van Dassy. Dassy heeft als missie om werkkleding aan te bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en design. Bij Dassy spelen drie pijlers een belangrijke rol voor duurzame werkkleding, namelijk People, Planet en Product. Als extra kwaliteitsgarantie heeft Dassy het gehele productieproces in eigen handen. De polo’s van Dassy kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 1 stuk. Dassy heeft in haar assortiment vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Dassy polo's bedrukken

Alle polo’s kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren op de borst en/of rug. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren verhoogt u niet alleen de zichtbaarheid van uw bedrijf, maar straalt u ook professionaliteit uit. Bij Dassy staat het belang van een goede pasvorm voorop. Werkkleding die goed zit is namelijk niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook veiliger. Dassy maakt geen gebruikt schadelijke substanties of chemicaliën in haar werkkleding en beschikt dus over het Oeko-Tex standard 100 certificaat. Bent u benieuwd naar hoe de Dassy polo’s eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >