Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy overalls online bestellen

Dassy overalls

Met een goede Dassy overall bent u als vakman van top tot teen beschermd. Overalls bieden de functionaliteit van een werkvest en werkbroek in één. Zo is elke Dassy werkoverall van kniezakken voorzien om kniestukken toe te voegen voor extra comfort tijdens het werken. Kniestukken zorgen ervoor dat u minder snel last krijgt van uw knieën wanneer u hier veel op steunt gedurende de dag. De werkkleding van Dassy is gegarandeerd kwaliteit. Dassy kiest alleen voor kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking aan de strengste eisen voldoen. Dit is ook de reden waarom Dassy het volledige productieproces in eigen beheer heeft. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy overalls in verschillende kleuren en maten. De verschillende maten gaan van XS tot en met 3XL. De overalls beschikken over elastisch verstelbare banden. 

Overalls bedrukken

Alle Dassy overalls uit het assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan geplaats worden op de borst en/of rug. De Dassy overalls worden ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Duurzame werkkleding staat gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Bij het produceren van werkkleding gebruikt Dassy alleen de allerbeste materialen. Met de overalls van Dassy mag u gezien worden. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de overalls? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy overalls bestellen

Bij Dassywereld is het al mogelijk om de Dassy overalls met logo te bestellen vanaf 1 stuk. De overalls van Dassy voldoen aan de hoogste eisen die u aan overalls mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Werkkleding moet dus functioneel zijn en aansluiten bij verschillende werkzaamheden. Overalls zijn erg geschikt voor automonteurs, hoveniers, installateurs en vele andere beroepen. Wanneer u nog eventuele vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.