Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy jeans online kopen

Dassy jeans

Dassy jeans zijn zeer geliefd door de tijdloze, nonchalante uitstraling, de sterke stof en de comfortabele pasvorm. Jeans zijn de absolute favoriet van veel mensen. Niet alleen voor in hun vrije tijd, maar ook voor op het werk. De denim look van de jeans zorgt ervoor dat de jeans erg casual zijn. Door jeans met stretch, allerlei handige zakken en kniezakken te produceren, zet Dassy de standaard voor jeans zeker hoog. Dassy is een Europees merk van professionele werkkledij die vakkundig ontworpen is voor professionelen uit diverse sectoren, zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy jeans in verschillende uitvoeringen en maten. De verschillende maten gaan van 82C42 tot en met 90C58. Alle jeans beschikken over een modern en stoer uiterlijk en zitten heerlijk. De Dassy jeans hebben een rechte pasvorm.

Jeans met bedrukking

De Dassy jeans kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking op de achterzijde van de kontzak. Voor de bedrukking kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Met meer dan 45 jaar ervaring in het produceren van werkkleding ontwikkelt Dassy professionele werkkleding met als doel het veiliger en praktischer maken van de prestaties van hardwerkende professionals. Dassy staat over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy jeans? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy jeans bestellen

Dassy jeans met logo bestelt u eenvoudig en snel bij Dassywereld. De jeans kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 1 stuk. Met de mooie Dassy stretch werkjeans kunt u goed voor de dag komen. De jeans van Dassy voldoen aan de hoogste eisen die u aan jeans mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, twijfel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u altijd graag verder.