Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy bodywarmers online kopen

Dassy bodywarmers

Met de Dassy bodywarmers blijft u lekker warm en heeft u toch veel bewegingsvrijheid. Met een bodywarmer beschermt u uzelf tegen de koude, wind en regen. De gewatteerde voering van de bodywarmer houdt u lekker warm in de wintermaanden. Trotseer de meest barre weeromstandigheden, maar blijf toch langer comfortabel doorwerken. Een bodywarmer is ideaal geschikt om te dragen als tweede laag over een T-shirt of over een shirt met lange mouwen. Doordat de bodywarmer mouwloos is, behoudt u tijdens het werken een optimale bewegingsvrijheid. Uw armen blijven namelijk altijd vrij waardoor u in elke werksituatie vrijuit kan bewegen. Een bodywarmer is voorzien van vele handige zakken, zoals borstzakken, steekzakken. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan stoere Dassy bodywarmers.

Bodywarmers met bedrukking

Alle bodywarmers uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. De bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Voor de opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Met een Dassy bodywarmer haalt u kwaliteit in huis. Het bedrukken van bedrijfskleding draagt bij aan een professionele uitstraling van uw medewerkers en verhoogt de herkenbaarheid van uw bedrijf. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy bodywarmer? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Bodywarmers met logo

Bij Dassywereld kunt u eenvoudig en snel Dassy bodywarmers met logo bestellen. Bij ons kunt u de bodywarmers al bestellen vanaf 1 stuk. De bodywarmers van Dassy voldoen aan de hoogste eisen die u aan overalls mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. De bodywarmers van Dassy zijn bijzonder geschikt voor verschillende branches, waaronder onder andere service, bouw, industrie, transport en logistiek. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder!